Je suis une grand fan du concept de la cuillère en apéritif car cela nous permet de faire découvrir une multitude de goût et d'associations à nos proches et comme les quantités sont réduites, on peut se permettre toutes les originalités!
Ingrédients (pour 14 cuillères):
-chutney de mangue
-14 tranches de magret de canard séché
-1 poignée de cacahuètes grillées
Placez votre chutney de mangue, à température ambiante, dans le fond des cuillères. Ôtez le gras des pétales de magrets séchés puis posez-le sur le chutney, vous pouvez éventuellement le coupez en deux pour faciliter la dégustation.
Concassez grossièrement les cacahuètes puis saupoudrez sur les cuillères.
I am a big fan of using spoons to present my appetizers because that allow me to introduce a lot of new tastes to my friends and because it's in small quantities, you can allow yourself all kinds of original flavors!
For this spoon I was looking for a colors and flavors that could symbolize autumn for my Thanksgiving appetizer! I choose dried duck breasts that I wanted to associate with a mango chutney because I really adore sweet and savory with duck but to make it a little crunchy I added peanuts! For the mango chutney, you can of course make your own but for once, because I didn't have enough time, I used a chutney from Marks & Spencer with a nice spicy taste!
Ingredients (for 14 spoons):
- mango chutney
-14 slices of dried duck breasts
-1 handful of grilled peanuts
Put the mango chutney, at room temperature, in the spoons. Take out the fat of the slices of duck than put the slices on the chutney, you can eventually cut them in two to make it easier to eat.
Crush the peanuts and sprinkle them on the spoons.
1 commentaire:
C'est un vrai petit délice, j'ai essayé avant de dire mes mots!!! Merci à toi pour la recette, bis Carine!!!
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